Afslanken met gezond dieet? Klik hier voor gratis recepten!

Vind jij jouw buikje net even te groot? Of wil jij graag net even een maatje kleiner gaan dragen? Dan kun jij gaan beginnen met afslanken.

De start van het afslanken is niet zomaar wat. Op deze pagina kun jij rekenen op het beste advies met de tips en tricks om te gaan beginnen met afslanken.

Omdat wij uit eigen ervaring weten hoe moeilijk het is om een goed dieet te vinden helpen wij jou daarom graag.


Afslanken

Vaak speelt het idee om te gaan afslanken en een dieet te gaan beginnen al een tijdje.

Waarschijnlijk ben je op dit moment nog aan het twijfelen over het diëten of ben je al over deze drempel heen en wil je weten welk dieet het beste bij jou past.

Voor het uitzoeken van welk soort dieet het beste bij jouw past, raad ik je aan om deze pagina te bezoeken.

Hier hebben wij alle diëten op een rijtje gezet die door ons geselecteerd zijn op de belangrijkste eigenschappen waar goede diëten over moeten beschikken.

Als jij wilt uitzoeken of het diëten echt wel iets voor jou is. Dan raad ik je aan om verder door te lezen op deze website om daar achter te komen.

Onderstaand koolhydraatarm weekmenu zou je misschien eens kunnen gaan uitproberen om er achter te komen of het iets voor jou.
Let op, dit is een indicatie en is niet te vergelijken met een dieet met echte recepten en goede beschrijvingen enzovoorts.

Koolhydraatarm afslanken

De Start

Jij bent dus nog aan het uitzoeken of het afslanken door middel van het volgen van een dieet wel geschikt is voor jezelf.

Allereerst ben jij op dit moment nog niet tevreden over hoe je lichaam eruit ziet en zou jij er het liefst een paar kilo vanaf willen hebben.

Ik kan vertellen uit eigen ervaring, je gaat je werkelijk waar stukken beter voelen in een fitter lichaam.

Geen schaamte meer in de zomer om je iets te stevige lichaam. Maar met je borst vooruit lopen omdat je gezien mag worden.

Dat was het resultaat wat het fittere lichaam bij mij te weeg brachten.

Waarom Diëten?

Zelf merkte ik dat het afslanken vaak wel lukte maar ook al gauw weer een terugval tegen kwam.

Dankzij het beginnen van een dieet werd ik meer en meer bewust van het gezond eten. Nu weet ik dus beter wat wel en niet goed is voor mijn lichaam.

Door deze interesse in het eten ben ik alles veel beter gaan begrijpen. Hierdoor is een terugval voor mij haast onmogelijk geworden en help ik anderen nu zelfs met het bewust worden van wat zij eten.

Tweede belangrijke reden wat mij zeker hielp om het afslanken tot een (blijvend) succes te maken was de mentale support.

Ik kon gebruik maken van een maaltijd planner en een online coach. Bovendien kon ik nog eventuele vragen stellen aan de makers van de diëten wat mij zeer zeker hielp.

Hierdoor kreeg ik het gevoel er niet alleen voor te staan wat erg prettig voelde. Dit ondersteunde mij tijdens het afslanken en hielp dit tot een groot succes te maken.

Welk dieet werkte voor mij…

Zelf heb ik gebruik gemaakt van het koolhydraat arm 50 dagen programma.

Dit dieet heeft dus hier eerder benoemde voordelen.

Ook beschikt dit dieet over extreem veel heerlijke koolhydraatarme recepten die makkelijk te bereiden zijn.

Daardoor is het ook makkelijk het dieet door te zetten aangezien het verantwoorde eten ook nog eens hartstikke lekker is.

Voordeel vond ik dat je in het begin gratis recepten kon krijgen om het diëten uit te gaan proberen.

Je krijgt daarmee direct een goed inzicht over hoe het dieet ongeveer in elkaar steekt en wat voor recepten je kunt verwachten.

 

 

 

No Comments

    Leave a Comment